«Справедливість» запропонувала юридичну допомогу постраждалим від обвалу гуртожитку

Правовий центр Руху В. Наливайченка «Справедливість» запропонував безкоштовну юридичну допомогу  постраждалим жителям зруйнованого гуртожитку по вулиці Попудренка, 16, що у Чернігові. Про це повідомила  керівник Чернігівської обласної організації  Руху Оксана Голубова.

«Юристи нашої команди зустрічаються  з потерпілими внаслідок обвалу будинку, надають їм правову допомогу і з’ясовують усі обставини зі зверненнями мешканців гуртожитку до влади, як до аварії, так і після неї», — зазначила Голубова. Та додала, що координує цю роботу юрист Олександр Приходько.

За її словами,  правовий центр Руху Наливайченка «Справедливість» надаватиме також  правову допомогу   мешканцям інших будинків, які зіштовхнулися з подібними проблемами аварійного  житла.

Голубова розповіла, що упродовж останніх півроку правовий центр, на основі звернень чернігівців,  направляв  листи  в офіційні органи влади, щодо бездіяльності комунальних служб, і у всіх випадках усувалися недоліки, на які нарікали мешканці будинків.

Нагадаємо, що внаслідок обвалу гуртожитку в Чернігові загинула жінка, десятки людей повністю або частково втратили своє майно.