« У першу чергу потрібно змінювати відношення влади до людей», – В. Заволока

Кандидат у депутати до Тальнівської міськради, член партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість»  Віталій Заволока до людей іде з меседжем: потрібно змінювати відношення влади до людей.

«У нас в Україні як: прийшов до влади і розпочав набивати грошима кишені свої і своїх родичів. Про народ всі різко забувають. Тому, в першу чергу, ставши чиновником, потрібно думати і допомагати тим, хто . Вирішувати їхні проблеми, підвищувати економічний та соціальний рівень життя, забезпечувати гідні умови праці та проживання. Я корінний житель Тального, у цьому місті проживають мої діти та онуки і ми не збираємо залишати нашу державу. Нещодавно зрозумів  на власному досвіді, що тільки ми, кожен своїми справами здатні змінити негативні процеси в країні. Згадую гасло В’ячеслава Чорновола: Збагачуйтесь! Працюйте для себе і своїх дітей! Це є основа успішної України», — зауважує Віталій Заволока.

Пан Віталій з 1989 до 2002 року працював старшим оперуповноваженим  ВКР Тальнівського РВ УМВС. З 2002 і до сьогодні працює інженером з безпеки руху в одному з АТП міста.

«На мою думку, Україні обов’язково треба стати правової державою. Країною, яка захищає інтереси не вищих владних осіб, а права громадян. Конституція – це, перш за все, те, що творимо ми самі. Це — наші закони, права та обов’язки, від яких залежить процвітання нашої Батьківщини. І бажання щось змінити залежить від нас самих. Я приєднався до Руху Валентина Наливайченка, бо в силу професійної діяльності знаю, що в СБУ працюють серйозні та сильні люди. І якщо Валентина Олександровича зняли з посади голови СБУ, значить, комусь це було вигідно. І це зараз підтверджує Онищенко, називаючи точну суму, яку заплатив президент нардепам за голосування по відставці нашого лідера в черні минулого року. Він не здався і розпочав боротьбу проти корупціонерів як громадсько-політичний діяч, заручившись підтримкою простих людей», — зазначив Віталій Заволока.

Теги: Тальне