Дніпро продовжує боротьбу!

Цими вихідними активісти Дніпропетровської обласної організації Руху Наливайченка «Справедливість» продовжили збір заяв до ГПУ від ошуканих мешканців регіону. У цих заявах люди вимагають зайнятися розслідуванням, арештом і поверненням в Україну коштів, які наразі зберігаються на нелегальних офшорних рахунках теперішніх можновладців.

15134183_1802577003333805_159838994_o

«15 листопада у Києві ми провели масштабну ходу, яку очолив лідер Руху Валентин Наливайченко. У стінах Адміністрації Президента ми залишили 300 томів заяв від громадян, які постраждали внаслідок корупційних дій чиновників. Валентином Наливайченком були поставленні чіткі терміни виконання цих вимог. Та чи візьмуться діючі можновладці за розслідування? Якщо ні, ми продовжимо акцію непокори в столиці, зїдемося зі всієї України!» — зауважує керівник Дніпропетровської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Вячеслав Голенищев.

14618893_1802576973333808_1239145992_o

Ці 300 томів заяв зібрали у різних куточках України.  Зокрема, у Дніпрі громадяни досить активно відгукнулися на ініціативу. Буквально за декілька годин активістами руху було зібрано більше сотні заяв. Це свідчить про те, що українці зневірилися у діючій владі, щодня спостерігаючи їхню бездіяльність. Тому активісти продовжили збір заяв.

«Кожен чиновник активно кричить про боротьбу з корупцією. Але чи насправді ми бачимо реальні результати? Лише дешевий популізм. Валентин Наливайченко став першим, хто ініціював подібну акцію. І ми доведемо цю ініціативу до кінця. Рух «Справедливість» об’єднав тих, хто готовий стати на захист простих громадян. Дніпро не підведе!» — зауважує Вячеслав Голенищев.

Нагадаємо, що Валентин Наливайченко та Рух «Справедливість» вже змусив через суд прокуратуру Києва порушити провадження проти найближчого друга президента, нардепа Ігоря Кононенка.