Попаснянську ЦРЛ знову обстрілюють російські бойовики

Про черговий обстріл Попаснянської центральної райлікарні на своєму фейсбуці написав волонтер, заступник лідера Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

image

«Не встигли від’їхати, як зателефонували лікарі (медики-волонтери ПДМШ, які зараз там у рамках 20-тої ротації шпиталю, — ред.) Уже не з кабінетів, а з підвалу. Знову почався обстріл», — пише він.

Також волонтер звертається до президента Петра Порошенка і пропонує йому особисто відвідати лікарню: «Подивитися що до чого і… ініціювати проведення будь-яких наступних переговорів на предмет припинення вогню чи перемир’я саме тут! Можливо, тоді всі сторони перемовин зрозуміють: домовлятися з агресором, який не гребує вночі обстрілювати соцоб’єкти, неминуче призводитиме до нових і нових жертв!» — нагологує він.

image

Нагадаємо, що пізно ввечері 15 жовтня російські терористи обстріляли центр міста та районну лікарню зі зброї, забароненої Мінськими домовленостями. Після обстрілу лікарі ПДМШ ім. Пирогова нарахували 5 воронок від снарядів САУ різного калібру, в тому числі — й 152 мм.

image

Фото: ПДМШ ім. Пирогова