​Оновлений барбекю-парк у Чернігові готовий приймати гостей

Активісти Чернігівської регіональної організації громадсько-політичного руху «Справедливість» вийшли на толоку та навели лад у барбекю-парк, що на шляху з Центрального парку обласного центру до пляжу «Золотий берег». Тепер у мешканців Чернігівщини є ще одне місце, де можна приємно провести вільний час і з родиною, і з гомінкою компанією друзів.

image

Активісти організації переробили мангали, пофарбували їх, привели до ладу дерев’яне дитяче містечко. Приємно, кажуть, що допомагала навіть малеча.

image

Завезли пісок у пісочниці, прибрали територію. Правда, за день не встигли пофарбувати 2 мангали і столи, — чернігівці у вихідні з раннього ранку займають їх і готуються до гуртового відпочинку. А в цю неділю зранку тут були навіть хрестини. Тож у Русі «Справедливість» вирішили: завершать роботу в будній день. Тож уже цими вихідними повністю оновлений барбекю-парк готовий приймати гостей.

image

«Чернігівці уміють гарно працювати. Але ми хочемо, щоб вони також мали можливість добре відпочити. Саме для цього ми створили цей бербекю-парк. Єдине прохання до тих, хто вже облюбував це містечко, — слідкуйте за чистотою», — говорить керівник Руху «Справедливість» у Чернігівські області Оксана Голубова.

imageimageimage