Фейк від НАЗК доведено! Суд задовольнив апеляцію «Справедливості» щодо внесків до виборчого фонду

Справедливість є, якщо за неї боротися!

Сьогодні Вінницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу, подану Рухом «Справедливість», стосовно притягнення до адміністративної відповідальності фізичної особи, яка здійснила добровільний внесок до виборчого фонду кандидата в президенти Валентина Наливайченка.

2019-07-22 19.59.10

Жодна атака чи фейк від НАЗК не залякають ні Рух «Справедливість», ні наших однодумців, які підтримували нашу команду на виборах. Ми боротимемося за кожного нашого прихильника!

«Ця маленька перемога дає надію на життя демократії в Україні. Ми відстояли це важливе право кожного громадянина брати участь у діяльності громадських організацій та політичних партій, а також підтримувати їх відповідно до чинного законодавства», — наголосив адвокат, керівник Руху «Справедливість» Вінничини Роман Корченюк.

 

Нагадаємо, 9 липня Національне агентство з запобігання корупції повідомило, що нібито понад 130 тисяч гривень незаконного внеску на підтримку кандидата у президенти Валентина Наливайченка мають конфіскувати до держбюджету.

Причиною назвали податковий борг, який мав житель міста Вінниці на момент здійснення добровільного внеску до виборчого фонду кандидата в президенти. Вінницький міський суд визнав винною фізичну особу, яка надала добровільний внесок до виборчого фонду нібито з порушенням законодавства.

Так, податковий борг — це порушення. Але ж податкового боргу у фізичної особи на момент внеску не було!

Валентин Наливайченко одразу ж викрив фейк, який був створений НАЗК для дискредитації чи то Руху «Справедливість», чи то його лідера. Відео: https://youtu.be/f1S6e7bRRz8

Політик звернувся до українців, які підтримували його на виборах Президента України: «Я вдячний вам за підтримку і надалі захищатиму кожного з вас. Йду у Верховну Раду, щоб добитися справедливості і верховенства права для кожного громадянина»

Сьогодні рішення Вінницького міського суду було оскаржено. Апеляцію задоволено. Провадження у справі закрито.

Слава Україні!

Фото належать пресслужбі Руху «Справедливість».

На фото: адвокат, керівник Руху «Справедливість» Вінничини Роман Корченюк під час розгляду справи.

2019-07-22 20.06.00