Наливайченко: «Електронні вибори позитивно вплинуть на ментальність людей»

Електронне голосування на виборах покликане полегшити життя мільйонів громадян, зекономити мільярди бюджетних коштів, тим паче, що розвинуті цивілізовані країни уже десятки років тому закріпили цей досвід та раз і назавжди забули про маніпуляції, фальсифікації, підкупи та інші махінації в день виборів.

Кожного вівторка на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходитиме програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко буде відповідати на питання, що йому ставлять в його соцмережах.

Сьогодні говоримо про електронні вибори, які є важливою частиною передвиборчої програми лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка.

Але як підготувати ментальність людей до такого голосування, до таких нововведень?

Ви запропонуйте інструментарій, а люди сприймуть його. Спрощення людині завжди краще сприймати. Це та ситуація, коли спрощуючи життя, економлячи час, не треба в чергах стояти на дільницях… Я вже не кажу, скільки грошей витрачається на друкування бюлетенів, протоколів, на транспортування, на утримання членів виборчих комісій. Це ж мільярди! А я виступаю за те, щоб один раз інвестувати в систему електронного голосування та підрахунку голосів – і на все життя залишити людям і країні в користування як ефективну, прозору і справедливу систему виборів. Погодьтеся, це як ніщо вплине і на ментальність, і головне – на ситуацію в країні.

Ви маєте можливість поставити своє запитання Валентину Наливайченко в соцмережах:

Twitter – @Nalyvai_V
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

Повну версію програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком» ви можете переглянути, перейшовши за лінком https://youtu.be/avPMi07K5kE