Максим Бурдюг: «Лише фахові люди здатні побудувати сильну країну!»

Прес-секретар Руху “Справедливість” Максим Бурдюг прочитав лекцію для студентів Національного транспортного університету на тему: “Робота зі ЗМІ. Особливості роботи прес-служби політичної партії”.

47166617_1188745057954643_2199607109111250944_nСтуденти отримали вичерпну інформацію з перших вуст про те, яким чином відбувається комунікація між прес-службою партії, яка знаходяться на самофінансуванні, із теле-, радіоканалами, а також друкованими виданнями й інтернет-ресурсами.

Як мотивувати журналістів говорити про вас? Які основні напрямки роботи прес-служби й у чому полягає особливість роботи прес-служби політичної партії на відміну від інших організацій чи компаній.

Максим розповів про завдання, які виконує прес-секретар, про багатогранність необхідних знань та посадових функцій. Крім того, він зазначив, наскільки важливо, щоб політик, який позиціонує себе як кандидат в президенти, мав глибокі знання і був експертом в важливих для життєдіяльності країни питаннях.

Багато прикладів на основі реальних ситуацій було розглянуто протягом відведеного часу, який промайнув непомітно. Для студентів важливо знати не тільки теоретичну частину предмету, але і застосовувати на практиці отримані знання!

«Я вважаю, що студентам, які стануть фаховими прес-секретарями, журналістами чи інформаційними аналітиками, необхідно розуміти для себе, що означає ця робота в повсякденності. Запорукою продуктивності в роботі вважаю поєднання трьох компонентів: мати власну позицію, поважати інших людей, по-справжньому любити свою професію. Щодо навчання – якісна освіта – це найкраща інвестиція в себе. Тільки фахові люди здатні побудувати сильну, справедливу країну!» — підсумував за результатом своєї доповіді прес-секретар Руху “Справедливість” Максим Бурдюг.