Валентин Наливайченко зустрівся з медиками Рівненського діагностичного центру

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні відвідав Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр. На зустрічі з працівниками лікувального закладу кандидат у президенти поділився своїм баченням реформування медичної галузі.

Медична реформа сьогодні працює не на користь вітчизняної медицини, а тому працівників діагностичного центру, перш за все, цікавить ставлення Валентина Наливайченка до сьогоднішньої політики уряду, а також план дій для розвитку медичної галузі.

Валентин Наливайченко поділився з лікарями «рецептом» порятунку медицини:

  1. Невідкладно збільшити з 2,7 до 6 відсотків ВВП на фінансування медицини.
  2. Підняти в рази зарплати медикам.
  3. Профінансувати оновлення матеріально-технічної бази медичних закладів.
  4. Запровадити обов‘язкове медичне страхування.
  5. Відновити профілактичний напрямок галузі.

P1630324-compressorРівненський діагностичний центр — один із найкращих в Україні, проте тутешні фахівці мріють працювати за кордоном через відсутність гідних умов праці і належної заробітної плати в нашій державі.

“Настав час фінансувати медицину гідно, по-європейськи! Ось найкращі фахівці. Треба дбати про них, любити і платити!” — наголосив Валентин Наливайченко.

Лікарі й технічні працівники центру ставили також багато запитань, не пов’язаних із медициною. Вони, як і всі громадяни, хочуть якнайшвидшого відновлення миру в нашій державі, знищення корупції й наведення порядку.

Лідер Руху «Справедливість» представив працівникам діагностичного центру власний план відновлення миру й обговорив із людьми національний план дій із порятунку країни.

«Я впораюсь. Я не один. Нас – справедливих, рішучих і дієвих – сотні й тисячі по всій Україні!» — запевнив Валентин Наливайченко.

Разом — сила!

P1630241-compressor