Валентин Наливайченко переміг у народних праймеріз соцмереж

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко вчергове здобув перемогу у народних праймеріз загальнонаціонального проекту «Славетна Україна».

Голосування проводилося з 10:00 16 листопада до 18:00 18 листопада на сторінці «Вибір України» в соціальній мережі Facebook. Усього було охоплено 15670 користувачів, із яких 1135 осіб проголосували лайками, а 295 — у коментарях.

«Перше місце обійняв В.Наливайченко, за якого прогосували 634 користувачі, він же отримав найкращий результат у коментарях, із 185 коментарів, де згадувалося прізвище Наливайченка, усього 6% виявилися негативними», — зазначається на сторінці «Вибір України» у Facebook, де відбувалося голосування.

Серед інших учасників президентського рейтингу «Славетної України», у якому Валентин Наливайченко здобув упевнену перемогу, були Петро Порошенко, Юлія Тимошенко і Володимир Зеленський.

«Дякую за довіру. Відчуйте різницю між справжнім голосуванням у соцмережах і «дутими» рейтингами. Вірю в силу і розум українців!» — реагує на перемогу в народних праймеріз лідер Руху «Справедливість».

Аналітики й експерти зазначають, що люди надають перевагу рішучості й дієвості Наливайченка. Саме тому політик обійшов інших рейтингових кандидатів у президенти.

Нагадаємо, Валентин Наливайченко переміг уже уп’яте!

Дякуємо за підтримку, українці! Не підведемо!