Валентин Наливайченко: «Дайте людям спокійно працювати!»

Свій візит до Вінниці лідер Руху «Справедливість» і майбутній кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко почав із відвідин Державного науково-виробничого підприємства «Геосистема».

Підприємство, незважаючи на тотальне падіння економіки, зуміло не тільки зберегти виробництво і колектив, а й залишитися прибутковим, випускаючи достатньо ексклюзивну продукцію, що є популярною серед картографів у всьому світі.

IMG_5186

Здавалося б, що ще бажати керівництву та колективу інституту — тільки радіти. Але так уже склалося — прибуткове підприємство все-таки комусь спокою не дає. І починається хаос, в якому людям просто не дають спокійно працювати. Це нечувано: завод хочуть довести до банкрутства, щоб землю віддати під забудову!

Валентин Наливайченко захистив уже не один трудовий колектив, відстояв разом із командою «Справедливості» не одну школу й лікарню. Колектив заводу «Геосистема» був радий, що у них нарешті з’явилася надія.

IMG_5237

Лідер Руху «Справедливість» поспілкувався ледь не з усіма працівниками заводу. Вони розповідають не лише про проблеми підприємства, а й про болючі проблеми міста й країни в цілому.

Наші правозахисники вже займаються вирішенням проблеми, що постала перед підприємством. Зробимо все, щоб захистити людей!

«Найголовніше — заводу мають дати можливість працювати. Доводити до банкрутства унікальний завод в Україні — це рейдерство й мародерство! У підприємства хочуть відібрати землю, а в людей — роботу і надію на нормальне життя на власній землі. Завод, що виробляє надскладні прилади та системи, працюватиме! Справедливість — буде!» — наголосив Валентин Наливайченко під час зустрічі з трудовим колективом заводу «Геосистема».

IMG_5221