Рух “Справедливість” формує державну еліту майбутнього

photo_2018-10-08_14-06-03

Карина Самохвалова прочитала лекцію для студентів ПУАП.

Сьогодні з лекцією для студентів Першої Української Академії Політиків (ПУАП) виступила Карина Самохвалова, координатор з питань інформаційної політики Руху «Справедливість».

На запрошення організаторів розповісти студентам про роботу в прес-службі партії та політика прес-секретар Валентина Наливайченка прочитала лекцію на тему «Правила успішної співпраці зі ЗМІ. Робота в прес-службі політика, партії».

Як працює прес-служба, які особливості співпраці зі ЗМІ, як не втрапити в «халепу» та про що не можна забувати — усе це Карина Самохвалова розповіла студентам, які здобувають додаткові знання, бо мають чітко визначену позицію: працювати в українській політиці.

Майбутніх депутатів і політиків цікавило, як краще вдягатися, як бути впевненими у собі, до чиїх порад потрібно дослухатися і чи варто змінювати себе, працювати над собою.

«Робота напружена, проте цікава. Уважність і стресостійкість мають бути вашими друзями, а лінь і страхи — ворогами. Я звикла, що мене знають багато людей і я представляю відому людину та організацію. Я просто не можу дозволити собі сказати щось різке, виглядати неохайно чи поводитися непристойно. Так, хочеш бути відомим — почни з себе. Почни мінятися вже зараз!» — підсумувала Карина Самохвалова.

Насамкінець, Карині вручили подяку за співпрацю, а ми, у свою чергу, дякуємо студентам і ПУАП за інтерес до роботи команди Руху Валентина Наливайченка «Справедливість»!