Валентин Наливайченко представив план відновлення миру в Чернігові

photo_2018-10-05_15-28-58

Під час візиту до Чернігова лідер Руху «Справедливість» представив план відновлення миру місцевим ЗМІ, а також обговорив його з ветеранами АТО, які захищали нашу країну на сході, а тому їхні побажання й пропозиції є вкрай важливими.

Журналісти, військові, активісти — усі наголошують на потребі якомога швидше й рішучіше почати реалізовувати цей план, адже за цієї влади ми відновлення миру не дочекаємося.

Людей цікавлять конкретні питання: як побороти корупцію, відновити мир, зупинити постійне й тотальне зубожіння населення. І людям абсолютно нецікаві «балачки» від влади й постійні обіцянки, які хронічно не виконуються.

У студії телеканалу «ЧеЛайн» в Чернігові під час інтерв’ю журналіст запитав лідера Руху «Справедливість» і про інформаційну безпеку.

«Наші молоді українські журналісти і є тією українською журналістикою, яка потребує одного: щоб їй дали можливість працювати. І такі люди точно захистять нашу інформаційну безпеку!» — наголосив політик.

Валентин Наливайченко відвідав також і правовий центр Руху «Справедливість» у Чернігові, юристи якого допомогли понад 50 військовим, які звернулися за безкоштовною юридичною консультацією. Наші юристи представляли в суді наших бійців — 18 наших воїнів лише так могли встановити юридичний факт участі в бойових діях через абсолютну байдужість влади до власних громадян.

Захистити захисника — наш обов’язок!

І так ми захистимо всіх українців!

photo_2018-10-05_15-29-02