На Київщині стартувала наметова кампанія Руху «Справедливість»

Активісти Руху В. Наливайченка «Справедливість» з міст Ірпінь, Буча та селища Коцюбинське минулими вихідними провели наметові акції на центральних вулицях Ірпеня і Бучі.

Намет 5

«Наметова кампанія дає можливість розповісти про нас людям. Активісти не тільки роздають газети, вони ще й спілкуються з містянами, розповідають про діяльність партії, надають координати зворотного зв’язку. Живе спілкування об’єднує людей із різними поглядами, тому й надалі працюватимемо в цьому напрямку», – переконаний керівник Ірпінської міської організації  Руху «Справедливість» Микола Чернявський.

Українцям лише обіцяють і хочуть, щоб вони чули. При цьому не чують їх, не йдкть з ними на діалог: «Люди прагнуть спілкування, тому біля палаток — черга за партійною газетою та купа запитань і про діяльність партії, і про наше бачення на актуальні в країні новини, і розмови про те, що хвилює саме людей: тарифи, захмарні ціни на продукти харчування, страх через те, що сотаннім часом на вулицях — постійні теракти», — розповів заступник керівника Ірпінської міської організації  Руху «Справедливість» Ігор Конів.

намет 2

Такі акції допомагають зрозуміти, які настрої панують серед містян, що найбільше їх хвилює у нинішній ситуації в політичному та економічному житті країни.

«Намети стають своєрідними дискусійними майданчиками, інколи полеміка розвивається дуже активно, але це допомагає нам почути один одного», — запевняє керівник первинного осередку смт Коцюбинське Олександр Мізьов.

Команда Руху «Справедливість» у Київській області запрошує приєднуватися до Руху, закликає охочих долучатися для спільної боротьби з корупцією та до проведення системних позитивних змін в країні.

 

Намет 1

Намет 3

Намет 4

Намет 6

Намет