Вправні та гнучкі: Чернігів провів відкриті міські змагання з основ акробатики серед дітей (фото)

Чернігів акробати

Відкриті міські змагання з основ акробатики серед дітей відгреміли у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва. Для всіх учасників та переможців регіональна команда Руху «Справедливість» підготувала юним цчасникам грамоти та подарунки.

Заступник голови Чернігівської організації Руху Валентина Наливайченка Володимир Березинський нагородив дітлахів грамотами, медалями та вручив презенти.

Чернігів акробати 2

Змагання проводили у трьох категоріях: серед дітей віком 4-5 років, 6-7 років та 8-9-и. Своїми акробатичними вміннями хизувалися учасники від колективів «Скоморохи» та «Менестрелі». Всі намагалися показати себе якнайкраще в гнучкості та вправності.

Чернігів акробати 5

Серед журі, що оцінювали юних акробатів, — досвідчені хореографи, випускники акробатичних колективів та представник Чернігівської міської громадської організації «Федерації Айкідо та Іайдо». У залі сиділа доволі потужна група підтримка для кожного учасника, кожен із батьків вболівав за своє чадо.

Від змагань як у малечі, так і в батьків залишились виключно позитивні емоції. Всі пішли додому усміхненими, задоволеними та з приємними подарунками.

 

 

Чернігів акробати 1

Чернігів акробати 4

Чернігів акробати 3