Після видворення Саакашвілі слід очікувати політичних репресій всередині країни

152257

Назар Приходько, громадський діяч, блогер

«Та шо він може знати, пацанва зелена…»

«Доживеш до моїх год…»

Подібне я чую вже років 10 від усіляких «сивочолих». Але в результаті — я завжди правий, а «сивочолі» як були в парадигмі «ковбаса за 2.20», так і залишаються.

До чого я це? А до того, що я казав: після вигнання Саакашвілі — візьмуться за тих, хто його підтримав в рамках Штабів Спільних Дій.

Тут пропрезидентський товстун Вова Ар’єв випустив програму на проросійському телеканалі «Прямий» з буцімто викривальними фактами про лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка. Цю помийку радісно підхопили порохоботи та прибічники Порошенка, зокрема Павло Нусс. Низько літаєте, пацани. Низько.

Пашо! Я тебе знаю багато років, колись ми на одній сцені стояли під час Податкового Майдану, ба більше — ми в 2007-му, на третю річницю Помаранчевої на одній сцені стояли. Ти ведучим тоді був і слово мені давав.

Справа не в Наливайченку, Пашо. Справа в тобі. Ти і твоя контора вже не знаєте як врятувати репутацію свого шефа, який вчора впав так, перекривши всі центральні станції метро, що далі нікуди. Твій шеф дно, Пашо. Ти отримуєш гроші від дна, з чим тебе і «вітаю». Ваша контора не гребує навіть мою сестричку, Заслужену артистку України, людину, у якої більше 10 нагород із фронту, використовувати в своїх брудних «дєлішках».

От тільки у мене питання: що ти будеш робити, коли ми його скинемо і знищимо? До нас попросишся пости писати? Ан ні, Пашо! Єдине, про що я попрошу Побратимів, це щоб вони тебе не побили. Ногами. «По старій дружбі», так би мовити.

А завершу я так: приготуватися Віктору Чумаку, Єгору Фірсову, Сергію Чумаку, Артему Семініхіну та всім, хто підтримав не тільки Саакашвілі а й вимоги Українського Народу по демонтажу системи пізнього Кучмізму, апологетом якої є Петро Олексійович Порошенко.