Черкаси вийшли на Всеукраїнську акцію «Вимагаємо Справедливості» (відео)

Черкаси вимагаємо справедливості 1

Активісти Руху В. Наливайченка «Справедливість» вийшли на вулиці Черкас, щоб поінформувати мешканців регіону про корупційні діяння президента Порошенка та його поплічників у владі та з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності офшорників у владі.

Олігархи, які засіли у владних кріслах, продовжують шукати спосіб ухилитись від оподаткування в Україні. Глобальне розслідування журналістів із різних країн Paradise Papers («Документи райських островів») сколихнуло світову спільноту. Президент Порошенко – знову в центрі корупційного скандалу.

Слова Валентина Наливайченка про мільярдні статки українських високопосадовців, що заховані в офшорах черговий раз отримують підтвердження. Лідер Руху «Справедливість» давно заявляв про офшорні оборудки Порошенка і вже давно та річуше разом із активістами Руху бореться з корупцією Порошенка, Кононека, Гонтарєвої та інших його поплічників.

Податковий рай для обраних – це падіння рівня життя для 99% суспільства. З метою привертання уваги населення до нахабного грабунку країни та тотальної брехні влади, Рух «Справедливість» проводить акцію «Вимагаємо справедливості».

Черкаси вимагаємо справедливості 3

«Вже більше 2-х років Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість» діє, аби притягнути до кримінальної відповідальності офшорників у владі, незважаючи на їхні ранги та посади.

Наш лідер Валентин Наливайченко звернувся до журналістів з проханням надати » райські папери», які вони оприлюднили, щоб антикорупційні юристи Руху «Справедливість» змогли розпочати власне розслідування», – зазначив керівник Черкаської обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр.