Чернігівщина долучилася до Всеукраїнської акції «Вимагаємо Справедливості»

Головна вимога людей до президента Порошенка — повернути все те, що він винен Україні, що вкрав в українців та вивіз в офшори.​

«Податковий рай» для одного відсотка українців та повсякденне пекло для 99%. Коли обрані олігархи та Порошенко гріють боки у маєтках біля моря, український народ потерпає від злиднів. Вони ухиляються від оподаткування в Україні, виводять мільйоні в офшори, нахабно грабуючи кожного українця.

У багатьох країнах проводиться журналістське розслідування Paradise Papers («Документи райських островів»). Воно сколихнуло спільноту. Слова Валентина Наливайченка про офшори з мільярдними статками українських високопосадовців вчергове підтвердились.

Всеукраїнська акція «Вимагаємо справедливості», організована Рухом Наливайченка, націлена на привернення уваги суспільства до цієї ситуації. Чернігівська обласна організація Руху приєдналася до Всеукраїнської акції та розпочала наметову кампанію. Вона спрямована на інформування жителів регіону, донесення правдивих фактів про «глухонімі» трасти президента та його друзів. Усі бажаючі можуть підписати  лист-звернення до президента України, який лідер Руху Валентин Наливайченко разом із партійцями та прихильниками передадуть до Адміністрації Президента.

Рух «Справедливість» вимагає реалізації конституційних принципів!