Наливайченко: Цей парламент і президент ніколи не обмежать свою недоторканність

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко висловив незадоволеність рішеннями влади, прийнятими у відповідь на вимоги протестувальників.

photo5422464042074744848
Про це він написав у Facebook.

«Я незадоволений сьогоднішніми псевдорішеннями, які є маніпуляціями для того, щоб Порошенко і його олігархічний клан далі залишилися у владі. Вимоги людей не виконано! Біль людей проігноровано!», — написав Наливайченко.

«Цей парламент і президент ніколи не обмежать свою недоторканність і не відмовляться від привілеїв красти, брехати та наживатися на біді українців! Ці депутати ніколи не приймуть закон про імпічмент президента. Президента, який є гарантом лише свого власного збагачення, процвітання корупції і зубожіння українців!», — стверджує екс-голова СБУ.

«Тому політична боротьба «Справедливості» і наших партнерів продовжується. Наш план: зламати корупційне корито, домогтися від влади негайно профінансувати для людей гідні і справедливі соціальні стандарти, насамперед пенсії та зарплати, заморозити зростання тарифів ЖКГ, зупинити розкрадання країни олігархами у владі», — написав Наливайченко.

Нагадаємо, понад 1000 активістів руху «Справедливість» з’їхалися на акції протесту до Верховної Ради з вимогами позбавлення недоторканності президента, народних депутатів і суддів, створення Антикорупційного суду і покарання корупціонерів із вищих ешелонів влади, прийняття нового справедливого виборчого законодавства.