Рух «Справедливість» продовжує свою політичну боротьбу

photo5422464042074744848Сьогоднішні рішення парламенту – маніпуляція для того, щоб президент Порошенко і його олігархічний клан далі залишалися при владі. Вони не мають нічого спільного з вимогами людей, які третю добу протестують під Верховною Радою.

Тому політична боротьба Руху «Справедливість» і наших партнерів продовжується. Наш план: зламати корупційне корито, негайно профінансувати для людей гідні і справедливі соціальні стандарти, насамперед пенсії та зарплати, заморозити зростання тарифів ЖКГ, зупинити розкрадання країни олігархами у владі.

Ми вимагаємо, щоб народні депутати якнайшвидше прийняли закон про імпічмент президента. Президента, який є гарантом лише свого власного збагачення, процвітання корупції і зубожіння українців!

«Вимоги людей не виконано! Біль людей проігноровано! Цей парламент і президент ніколи не обмежать свою недоторканність і не відмовляться від привілеїв красти, брехати та наживатися на біді українців!» — заявив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Нагадаємо, Верховна Рада включила до порядку денного та направила до Конституційного Суду для оцінки законопроекти №7203 Президента України та №6773 групи депутатів щодо обмеження недоторканості народних депутатів. За прийняття проектів проголосувало відповідно 336 та 328 парламентарів при мінімально необхідних 226.