Профспілковий наступ під Кабміном «нагодував» прем‘єра землею

photo5981186759834315239 (1)Всеукраїнська профспілка «Рідна Земля» 11 жовтня вийшла на мітинг на захист прав громадян України на землю.

Під вікнами Кабінету Міністрів активісти «нагодували» землею картонну фігуру прем’єр-міністра Гройсмана, протестуючи проти розпродажу українських земель.

«Ми принесли із собою картонну фігуру, на якій карикатурно зобразили Володимира Гройсмана, і «нагодували» її землею.
Ми — представники профспілок вимагали провести повну інвентаризацію земельних ресурсів і заявили, що мораторій на продаж сільськогосподарських земель треба продовжити!
Латифундисти вже чекають на те, щоб за безцінь скупити нашу землю.
ВП «Рідна Земля» не допустить спекуляцій та схем, що стосуються нашої РІДНОЇ ЗЕМЛІ!!!» — заявила голова профспілки «Рідна Земля» — організатор заходу Олена Дума.

Протестувальники прийшли на пікет з плакатами «Олігархів — в землю, а не землю олігархам!», «Продати землю іноземцю — продати батьківщину», «Борись за свою землю» та іншими. Вони також переконані, що нинішній керівник Держгеокадастру повинен бути звільнений.

Нагадаємо,5 жовтня Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» та Всеукраїнська Профспілка «Рідна Земля» підписали Меморандум про співпрацю та домовилися про спільне створення Антикорупційного плану для України.photo5981186759834315240