Слугувати, а не панувати, — Рух «Справедливість» озвучив свої вимоги до влади

НаливайченкоРобочі місця, гідні пенсії і зарплати та доступна медицина для кожного українця — головні завдання влади. Якщо вона з цим не справляється, має поступитися місцем молодим фахівцям, які знають як це зробити та не будуть красти з кишень українців, — ці вимоги до влади представники Рух «Справедливість» озвучили під час віче у Верхньодніпровську, куди завітав лідер партії Валентин Наливайченко.

Наливайченко«У мене питання до Адміністрації Президента та Кабміну: чому замовлення не йдуть на українські заводи? Від них ідуть заявки тільки у МВФ на черговий транш, який знову вкрадуть, а кредити повісять на нас, наших дітей та онуків!» — наголосив лідер Руху «Справедливість».

Влада має бути відсторонена від бізнесу, це одна з важливих умов для успішної боротьби з корупцією, вважають в «Справедливості». Саме тому просять українців, які 29 жовтня обиратимуть депутатів своїх ОТГ, підтримати гідних та справедливих земляків, не заплямованих участю в оборудках.

«Ми вимагаємо, щоб нам дали право обирати собі депутатів у ОТГ і, за необхідністю, відкликати їх, Ми вимагаємо, щоб нам дали право обирати суддів на місцях. Ми вимагаємо у влади реалізувати право розпоряджатися нашею землею, це мають робити не чиновники з АП, а територіальні громади. Ось основні справедливі принципи децентралізації, які ми відстоюємо», — наголосив під час віче керівник Секретаріату партії Руслан Колєсніков.

Голенищев

Активісти Руху “Справедливість” на Дніпропетровщині вже сьогодні, не будучи у владі, боряться разом із кожним українцем за гідні умови життя, наголосив керівник Дніпропетровської обласної організації Руху «Справедливість» Вячеслав Голенищев. Сотні людей отримують безкоштовну юридичну консультацію та захист у судах, налагоджена різнопланова робота по допомозі воїнам АТО та членам їхніх родин.

Колєсніков

Також під час віче Руслан Колєсніков повідомив: Рух «Справедливість» 17 жовтня цього року у складі об’єднаної опозиції вийде на Майдан, де пройде всеукраїнська акція в підтримку великої політичної реформи. Вони домагатимуться зняти недоторканість із президента, народних депутатів та суддів.