Команду Руху “Справедливість” запросили на Конгрес Ініціатив Східної Європи

photo5352571644129945683

Участь у Конгресі дасть молодим політикам можливість ознайомитись та перейняти польський досвід побудови місцевої демократії, створити дієву мережу міжнародної співпраці в питаннях організації місцевого самоврядування.

Учасники матимуть шанс з перших вуст почути, наскільки ефективними були запроваджені заходи та рішення в питаннях деценталізації та побудови демократії у всіх сферах життедіяльності польського суспільства. Доведеться їм і подискутувати на теми іноваційних технологій та їх ефективного застосування в бізнес процесах.

photo5350356832574613584“Дніпро – Люблін. Україна — Польща. Україна – частина Европи. Дніпро- європейське місто. Ми їдемо представити наше місто, отримати певний досвід для того, щоб залучити його на практиці і потім — внести свій вклад у розбудову нашої країни”, — написав на своїй фейсбук-сторінці керівник Дніпровської міської організації Руху Наливайченка “Справедливість” Олександр Дзоз.

Також він повідомив, що разом із собою вони везуть театральний колектив молодих талановитих виконавців на чолі з режисером Іллею Мощинським, хореографом Миколою Бойченком і композитором Дмитром Саратським. Вони покажуть учасникам Конгресу хореографічну версію відомого твору Чехова “Три сестри”.

Нагадаємо, Конгрес Ініціатив Східної Європи — це місце зустрічі тисячі практиків розвиваючого і транскордонного співробітництва, майданчик для діалогу науки, культури, освіти, органів самоврядування і державних органів, творців і керівників зі східної частини Європи. Його ціль — допомагати реалізації партнерських проектів із доступних джерел зовнішнього фінансування. Конгрес організовується в рамках діяльності Центру Східних Компетенцій — програми, реалізованої містом Люблін і Самоврядуванням Люблінського Воєводства. Цьогоріч Конгрес пройде всьоме 25-26 вересня.

photo5350356832574613583