Рух «Справедливість» організував перше засідання штабу Спільних дій у Чернігові

Про це повідомила керівник Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова. Серед учасників штабу Спільних дій, який провів своє перше засідання, були представники політичних партій, підприємці, лідери думок, громадські активісти, бійці АТО, волонтери.

 Незважаючи на різні погляди учасників зібрання у вирішенні тих чи інших питань, вдалося досягти конструктиву у ключових позиціях: розбудови країни і зміни ситуації, як на Чернігівщині, так і в Україні вцілому. Ті, хто приєднався до Штабу, готові робити це спільними діями і докласти максимум зусиль для зміни негативних тенденцій, які вимальовуються в Україні. Учасники майже одностайно зійшлися у тому, що головне, проти чого зараз необхідно боротися, — це корумпованість влади і намагання «нових старих» олігархів узурпувати владу

Керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова, підбивши підсумки спільної роботи, запропонувала учасникам зібрання на наступне засідання узагальнити свої пропозиції для вироблення спільної стратегії та координації спільних дій.

Роботу штабу буде продовжено 26 вересня.

Нагадаємо, що 15 вересня представники Руху «Справедливість» ініціювали створення штабу Спільних дій на Чернігівщині під час прес-конференції «Краковець, Шегині – початок змін», яку провели спільно з підприємцями, які були учасниками подій 10 вересня на україно-польському кордоні.