«Справедливість» підтримує мешканців одного з гуртожитків Чернігова, які знову відстоюють свої права у суді

Скандальна справа чернігівського гуртожитку за адресою вул. П. Осипенка, 2А знову в Київському апеляційному адміністративному суді.

Люди в цьому гуртожитку мешкають більше десятка років, але досі не можуть приватизувати власне житло. Наразі з’явилась ще одна перепона: Державний реєстратор самовільно вказав власником будівлі Чернігівську обласну раду. Але в Свідоцтві про право власності чітко була вказана Територіальна громада Чернігівської області.

«Суд першої інстанції скасував рішення державного реєстратора. Проте службовці не визнають власну помилку і подали в апеляцію! Тому ми знову разом з мешканцями гуртожитку у столичному суді!» — розповіла керівник Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксана Голубова:

Уже після першого успіху в Київському апеляційному адміністративному суді завдяки Руху «Справедливість» ця справа набула розголосу на всю країну. Про мешканців гуртожитку написали десятки ЗМІ, і це зупинило владу. На деякий час. Але жителі гуртожитку знову і знову мають доводити свої законні права через суди.

«Ми будемо підтримувати цих людей до остаточної спільної перемоги! Беззаконня влади і чиновників має бути припинено. І ми цього досягнемо, бо за нами правда і справедливість», – наголосила Оксана Голубова.