Рух «Справедливість» ініціював створення штабів Спільних дій на Чернігівщині

Про це повідомила керівник Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова під час прес-конференції «Краковець, Шегині – початок змін», яку проводили спільно з підприємцями Чернігівщини.

IMG_3767

Підприємці, які були учасники подій, описали ситуацію 10 вересня на КПП «Краковець» і «Шегині» представникам ЗМІ, громадських організацій та політичних партій. «В Україні відбувається беззаконня і незворотні процеси, що можуть привезти до катастрофи нашої країни», – прокоментували ситуацію учасники прес-конференції.

Аби разом протидіяти беззаконню, представники Руху «Справедливість» запропонували створити штаб Спільних дій. Бо, як зазначив у Чернівцях заступник лідера Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков, «зараз дуже важливо об’єднатися країні, щоб або змусити цю владу працювати та реально виконувати закони, або змусити її піти геть!».

Штаб розташувався у Чернігові  за адресою вул. Шевченка 42 (оф. 208-209), поки що як прийомний день визначили вівторок.

До участі у роботі були запрошені лідери громадської думки, громадські активісти, представники політичних партій для вироблення спільної позиції і координації спільних дій проти узурпації влади, порушення прав і свобод кожного українця.

«Ми запрошуємо всіх бажаючих, хто не погоджується із беззаконням і прагне до змін на краще, як на рідній Чернігівщині, так і в країні вцілому до співпраці!» – наголосила Оксана Голубова.