Волонтерський екіпаж успішно повернувся із зони АТО, куди разом із колегами-волонтерами відвезли допомогу у більше ніж у 5 населених пунктів та на бойові позиції для наших захисників. Про це повідомила керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.

Поїздка в АТО була вдала, активісти Волонтерського Центру “Справедливість” вже повернулися додому.

Необхідне бійцям на передовій збирали у Чернігові та Славутичі. Бензопили, зварювальні апарати, ліки, теплі речі, мішки, плівка для укріплення бліндажів та все, чого потребують наші захисники, доставили на позиції в районі сіл Світличне, Трьохізбенка, Берестове та міст Красногорівка і Маріуполь. Ну і, звісно ж, фрукти, чай, кава, печиво та інші смаколики, щоб трішечки підсолодити воїнам життя.

Радо зустріли волонтерську допомогу бійці 58-мої Окремої мотопіхотної бригади, бійці-добровольці батальйону Української добровольчої армії «УДА». Порадували презентами волонтери і наших танкістів. Приїзд гостей якраз припав у переддень їхнього професійного свята.

А по дорозі додому — на Полтавщині у селі Вільшанка — господар кафе почастував смачним борщем, як зазвичай, бійців та волонтерів абсолютно безкоштовно. Однак волонтери вирішили підтримати гостинного господаря, та все, жартують, ж з боєм заплатили за обід. Як розповіли волонтери: «Смачний обід після нелегкої дороги – це дуже доречно!»

Щойно повернувшись, волонтери почали готуватися до чергової поїздки в зону АТО. Отже, Волонтерський Центр «Справедливість» продовжує збирати нову партію допомоги на передову. Не залишайтеся осторонь, долучайтеся до збору волонтерської допомоги – саме Ваша підтримка допоможе нашим захисникам вистояти проти агресора!

Фото: Олександр Купний