Враженнями від прориву кордону Саакашвілі поділився рівненський чиновник (ФОТО)

«Прорив» польсько-українського кордону Саакашвілі здійснив вчора у пункті пропуску «Шегині» на Львівщині.

Під час учорашнього прориву польсько-українського кордону у пункті пропуску «Шегині» на Львівщині Міхеілом Саакашвілі був присутній начальник Рівненського управління культури і туризму Тарас Максименко. Чиновник нині перебуває у партії «Справедливість» Валентина Наливайченка. Тож він їздив сюди зустрічати лідера своєї політсили, який супроводжував Саакашвілі.Говорить Тарас Максименко:

Вчора ми із групою друзів із партії «Справедливість» поїхали зустрічати нашого лідера Валентина Наливайченка, який супроводжував Саакашвілі.

Тарас Максименко каже, що план перетину кордону змінювали декілька разів. Спочатку його мали здійснити у пункті попуску «Краковець» на Львівщині. Проте, команді Саакашвілі повідомили, що там на них вже чекатиме поліція. Тож вирішили рухатися потягом через пункт пропуску «Мостиська» на Львівщині. Пан Тарас каже:

Українська залізниця, мені здається, перевищуючи свої повноваження, зупинила потяг на території сусідньої держави і залишила його без руху. Нам поступила інформація, що далі потяг не поїде, бо у ньому є нібито небезпечна для України людина.

Після  переговорів із пасажирами частину людей автобусами перевезли на Львів, а потім на Київ. Поляки ж відмовились їхати, і вимагали зрушити потяг з місця, тому що вони купили квитки і мають на це право. Та, незважаючи на це, потяг просто заблокували.

Третя, і, нарешті, вдала спроба перетину кордону відбулась у пункті пропуску «Шегині», де Саакашвілі чекало понад 1500 людей. Поляки на кордоні пропустили людей разом із Михаїлом Саакашвілі одразу, а от на українському з’явились вибухотехніки із собаками і почали стверджувати , що кордон замінований.

Вони шукали там нібито вибухівку. Але коли люди побачили самого Саакашвілі, якого безпідставно і незаконно не впускають у країну, терпець увірвався і вони відтіснили «живий коридор», забрали політиків і перевели їх через кордон.