Наливайченко застеріг прикордонників щодо кримінальної відповідальності за незаконні дії

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко застеріг прикордонників щодо кримінальної відповідальності за незаконні дії.

imageНа його переконання, влада використовує прикордонників і через спецзв‘язок надає незаконні вказівки: встановити колючий дріт, залякати громадян, перешкоджати роботі журналістів.
«Що ми бачимо зараз: з’явився колючий дріт, з’явилася спецтехніка. Не проти криміналу на вулицях, не на східному кордоні проти агресора, а на західному кордоні! І все це лише через одного громадянина України, який перетинає кордон і має намір відстоювати свої права. Це, як мінімум, нонсенс!» — наголосив він в ефірі каналу Newsone.

Наливайченко підкреслив, що категорично не сприймає повернення каральної системи проти власних громадян.
«Саме так робив режим Януковича — проти кожного з нас вони використовували «Беркут» і СБУ часів Якименка. Всі незаконні вказівки, які надходять зараз, буде згодом встановлено слідством. Так само, як після Революції Гідності ми оперативно задокументували та надали у ГПУ докази. Саме вони і лягли в основу судового переслідування Януковича через державну зраду», — зауважив політик!