Наливайченко: влада продала МВФ кожного українського пенсіонера

Уряд має набратися політичної сміливості та повернути все вкрадене і виведене з України в офшори. Заявив в ефірі каналу NewsOne лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.
«Я з робітничої сім‘ї і розумію що непокоїть українців. У мого батька був так званий «гарячий стаж», був звичайний. Все це було унормовано і враховувалося в пенсії. Ті, хто зараз при владі навіть не розуміють, що таке «гарячій стаж». Вони фактично продали МВФ кожного українського пенсіонера», — наголосив політик.

Він роз‘яснив, що «гарячий стаж, коли людина усе життя пропрацювала на одному місті тепер анульований, пенсійний стаж тепер рахуватиметься від 30 років стажу і це означає, що людина отримуватиме пенсію не раніше 63-64 років.

«Уряд мав і має всі повноваження для того, щоб набратися політичної сміливості і почати повертати виведені в офшори і вкрадені режимом Януковича і цьома депутатами та урядовцями гроші. Повернути цілеспрямовано до пенсійного фонду, а не на свої цукрові заводи», — зауважив голова руху «Справедливість».