Рухи Наливайченка і Саакашвілі провели спільний мітинг у Запоріжжі

photo5262481617014859831Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” та Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі заявили про створення першого в регіоні штабу Спільниз дій. Усі бажаючі мали нагоду підійти до намету, поспілкуватися з активістами, дізнатися програму або план дій на найближчий час.

Мітинг відкрив лідер Запорізької обласної організації Руху Нових сил Вадим Вишинський. Свій виступ він почав з того, що зачитав привітання народу України з Днем Незалежності від М. Саакашвілі, «який зараз у вигнанні».

Далі мітинг набув рис, характерних ще зовсім не забутому майданівському віче. Виступити могли всі бажаючі, а майдан відповідав схвальним чи засуджуючим гулом.photo5262481617014859834

Найгучнішим був виступ керівника Запорізької обласної організації Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» Дмитра Іванова: «На жаль, влада за 26 років незалежності України так і не довела людям, що здатна подолати корупцію, без імітації реформ, без розкрадання бюджетних коштів, без розправи з політичними опонентами. Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” рішуче засуджує позбавлення громадянства лідера Руху Нових Сил Михаіла Саакашвілі. Президент України поводиться так, ніби громадянство України – це подарунок з панського плеча, який можна забрати назад, якщо людина тобі чимось не догодила. Підстави, за якими Саакашвілі позбавляють громадянства є нікчемними і невмотивованими. Ми починаємо діяти! Вже 22 липня Валентин Наливайченко оголосив про створення штабів Спільних дій. Ми об’єдналися для боротьби та спільної мети – проти бюрократизації чиновників і олігархату!».

Також слово мали голова Запорізької обласної ГО «Антикорупційний рух Запоріжжя» Костянтин Бєлов, народний мер Енергодару Іван Морщавка і керівник Шевченківської районної організації Руху Нових Сил Олександр Козиряцький.

Всього ж виступаючих було більше десятка. Всі вони підтримали об’єднання зусиль у боротьбі проти внутрішнього ворога України — корупції.

photo5262481617014859833