Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка приєднується до заяви Transparency International

Українська влада впевнено скочується в прірву диктатури. Одна з основних ознак цього — публічна розправа над антикорупціонерами та громадськими активістами.

Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» приєднується до заяви міжнародної організації по боротьбі з корупцією Transparency International та рішуче засуджує переслідування громадських активістів і наголошує на неприпустимості цькування правоохоронними органами антикорупціонерів.

Ми вимагаємо від правоохоронних органів припинити зловживати своїми повноваженнями та закликаємо усіх прихильників Руху «Справедливість», громадських активістів і небайдужих громадян повідомляти про випадки упередженого ставлення або цілеспрямоване переслідування з боку правоохоронно-репресивних органів відносно представників опозиції та антикорупційних діячів.

Зібрана інформація дозволить інформувати міжнародних партнерів України про загрозливе становище третього сектору в нашій Державі.

«Це ніщо інше, як злочинна вказівка влади щодо розправи над антикорупційними активістами, зокрема Віталієм Шабуніним. Українська громадськість разом з міжнародними партнерами не мовчатиме»,- наголосив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Лише спільними зусиллями ми зможемо припинити нахабний грабунок країни та узурпацію влади в Україні!

Повідомляти про подібні випадки просимо за адресами office@ti-ukraine.org або info@spravedlyvist.com.ua з темою «Утиски активістів».