EXTREME WEEKEND-2017 (відео, фотозвіт)

У Чернігові відлунав щорічний національно-патріотичний фестиваль «Extreme Weekend» для мешканців міста, учасників АТО, волонтерів, молоді та дітей.

«Це була не просто розвага, а й можливість емоційно розвантажитись. Програма заходу була досить насичена, працювало 7 локацій: стрибки з мосту (rope jumping), військово-спортивна гра Lasertag, катання на човнах-дракон – Драгонботах, турнір із волейболу, пляжний футбол, фаєр-шоу, нічне екстремальне кіно. Всі учасники мали можливість скуштувати рибну юшку та козацький куліш, що приготували представники Козелецької команди Руху «Справедливість», — розповила керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.

Такі вихідні дають можливість перезавантажити емоційний стан, забути негативні емоції та звичайно приємно провести час із сім’єю, в гарній компанії на лоні природи, діляться враженнями учасники фесту.

Чернігівська команда Руху В. Наливайченка «Справедливість», яка виступила ініціатором і організатором фестивалю, висловлює подяку обласному Департаменту сім’ї молоді та спорту та особисто Ніні Леміш, Альберту Черешку, директору школи КДЮСШ № 1 Сергію Романчуку, ГО «SEMARGL», цирковій студії «Менестрелі» та фаєр-колективам «Agniy», «The Vipe-Band», «Kronos» за допомогу  та підтримку у проведенні EXTREME WEEKEND-2017.