Рух «Справедливість» продовжує активно розбудовуватись на Черкащині

Тепер «Справедливість» офіційно представлена в Умані та Уманському районі.

Установчі конференції Уманської міської та Уманської районної організацій Руху Наливайченка провели в один день. Їх очолили Руслана Парфьонова та Олександр Дячук.

Активістів новостворених організацій привітав керівник Черкаського обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр. «Я вітаю усіх, хто приєднався до нашої команди. Вірю, що нові партійці готові дотримуватися головних принципів Руху та особисто нашого лідера Валентина Наливайченка – Справедливість, Чесність, Відповідальність. Свою діяльність ми направляємо, у першу чергу, на подолання корупції в країні. Люди говорять про «боротьбу з корупцією» та «боротьбу з розкраданням державних коштів». Проблема в тому, що це лише пусті слова, бо в них немає плану. План Наливайченка – це знищення олігархії, яка підтримує систему безкінечного дерибану та виведення грошей, вкрадених із кишень українців на незаконні офшорні рахунки. Перший крок до знищення олігархії – почати саджати їх у в’язниці та направляти їхні гроші в бюджет України. Нетерпимість до корупційної поведінки – запорука того, що ми зможемо знизити рівень корупції», — сказав він під час свого виступу.

Котляр додав, що в команді Руху «Справедливість» немає і не буде олігархів. Адже подолати корупцію може лише команда, члени якої — прості, незалежні та принципові люди, такі як волонтери, громадські активісти, воїни АТО. Саме вони вже зараз реалізовують різні корисні суспільству проекти абсолютно без вигоди для себе.

Теги: Чернігів