Рух «Справедливість» оголосив конкурс на найкращий квітковий «оазис» Рівного

Редакція «7 днів» та Рух «Справедливість» пропонують рівнянам, які мають бажання взяти участь у конкурсі «Квітучий двір», повідомити про «квіткові» досягнення свого двору за телефонами: 45-40-00, 26-65-10 чи 63-33-66.

На Рівне останніми роками напала справжня « вітникова напасть». Мальовничі клумби заполонили не лише центральні вулиці, сквери і парки міста, а й двори. Мешканці багатоповерхівок, наче змагаючись одим із одним, взялися власноруч облаштовувати біля своїх будинків вишукані клумби. Відтак, донедавна занедбані клаптики землі перетворилися на барвисті оазиси.

Запримітивши прагнення рівнян зробити своє місто гарнішим, затишнішим і комфортнішим, відомий у Рівному підприємець і політик, керівник обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Анатолій Сидорук запропонував редакції газети «7 днів» започаткувати на своїх сторінках конкурс дворових квітників і клумб. Адже він і сам, будучи за фахом агрономом, захоплюється садівництвом і квітникарством. Хобі пана Анатолія — вирощування оригінальних рослин.

«Уже не один рік я займаюся селекцією домашніх квітів, як-от бегонія, сульфінія, петунія. Зокрема, якщо казати про бегонію, то виростив уже четверте покоління квітів. Вирощую три власноруч виведені сорти магнолії. Росте в моєму садку хороша черешня, на якій прищеплені кілька кісточкових сортів. Є і щеплена на горобині черешня-медівниця, і вишня. Моя невеличка присадибна ділянка цвіте і пахне від ранньої весни до пізньої осені», — розповів він інформаційним партнерам конкурсу.

Тож, до уваги рівнян! Журналіст газети «7 днів» на ваше запрошення завітає у ваш двір і підготує публікацію про вашу клумбу чи квітник. Конкурс триватиме до 30 вересня. Після його закінчення за результатами голосування читачів 14 жовтня, на Покрову, відбудеться нагородження переможців. Ті, чиї клумби будуть визначені найоригінальнішими, отримають від спонсора конкурсу Анатолія Сидорука подарунки: за І місце – ковану лавочку, за ІІ – ковану підставку для квітів, за ІІІ – саджанці та насіння квітів.