Україна має провести власне розслідування катастрофи МН17 – Наливайченко

_DSC8471Результати розслідування трагедії MH17 є важливим доказом агресії Росії проти України. 

Україна не лише має бути активним учасником міжнародного розслідування злочину MH 17 та бути зацікавленою у встановленні істини, але й провести і поставити крапку у власному розслідуванні. Переконаний лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Він наполягає на засудженні усіх причетних до масового вбивства пасажирів та членів екіпажу Boeing 777- громадян Нідерландів, Австралії, Малайзії, Індонезії, Великої Британії, Бельгії, Німеччини, Філліпін, Канади і Нової Зеландії.

Наливайченко стверджує, що саме український суд має прийняти рішення у цій справі!

«Слідство також має дати відповіді на всі питання, зокрема, якою була головна мета вбивць і чи не мала доля MH17 спіткати літак AFL2074 «Аерофлоту» для того, щоб дати можливість ворогу розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, використавши т.зв. casus belli?»- зайважив колишній голова СБУ.

За словами Наливайченка, українська влада має розуміти, що результати розслідування трагедії MH17 є важливим доказом агресії Російської Федерації проти України, який має бути використаний нею в національному та міжнародних судах.

«Сьогодні поблизу Амстердамського аеропорту Схіпхол відкриється меморіал на честь жертв тієї страшної трагедії. 298 висаджених дерев продовжать життя невинно убієнних… В наших серцях, в наших спогадах. Вірю, що пам’ятник на честь жертв з’явиться і на місці трагедії, коли окуповані ворогом території буде звільнено» , — наголосив лідер руху «Справедливість».