«Справедливість» на Черкащині розширює свої кордони

_DSC0080Смілянська міська організація Руху В. Наливайченка «Справедливість» провела першу установчу конференцію. Це сьомий первинний осередок, який офіційно почав діяти на Черкащині.

Зараз у регіні діють 6 організацій Руху, депутати яких вже працюють у міських та сільських радах. Не менш потужно запланували взятися до роботи і активісти новоствореного осередку. На установчій конференції делегати своїм керівником обрали Богдана Дубовського.

На конференцію приїхав нині вже депутат Ротмістрівської сільської ради Роман Косенко, який разом із однопартійцями діючої Смілянської районної організації Руху «Справедливість» пройшов шлях створення партосередку. Роман обіцяв ділитися досвідом і допомагати у вирішенні питань, що виникатимуть у активістів та прихильників Руху.

_DSC0037Привітав своїх колег зі стартом і керівник Черкаської обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр. «Громадсько-політичний рух «Справедливість» бере свої витоки з Антикорупційного руху В. Наливайченка. Ми і зараз заявляємо, що головними причинами всіх проблем у нашій країні є корупція чинної влади, величезний вплив олігархів на владу як в цілому, і на окремих політиків зокрема. Рух «Справедливість» та наш лідер Валентин Наливайченко виступає за залучення громадянського суспільства та ЗМІ до антикорупційної діяльності», — зазначив Олег Котляр під час свого виступу на конференції.