«Дитячому Святу бути завжди у різних куточках України», актив Руху «Справедливість»

Не залежно від календарних святкових дат, активісти Руху В. Наливайченка «Справедливість», по можливості, організовують малечі та підлиткам у рівних куточках нашої країни цікаве дозвілля та ласують їх різноманітними смаколиками. Адже діти – це найголовніший скарб нашого суспільства і від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й України.Так, в одному зі скверів Чернігова, активісти обласної парторганізації організували «Свято дитячих посмішок» і для малечі, і для дорослих. Дітлахи із задоволенням приймали участь в рухливих іграх разом із професійними аніматорами, спробували свої сили в двобої з Лицарем та сфотографувалися з ним. Для юних художників — конкурс малюнку на асфальті, розмальовки на будь-який смак.

І як же тут без винагороди? кожна дитина отримала солодкі подарунки, дитячі напої, надувні кульки та іграшки за участь у конкурсах.

Загалом, у «Дитячому Святі від «Справедливості» було задіяно більше сотні дітей та їх батьків. «Втомлені, але задоволені!» — так вони коментували звичайний день, який для них свят святом.

А у Львові керівник обласної організації Руху В. Наливайченка, голова благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» Петро Колодій зустрічає діточок із Волновахи.

Для дітей із зони АТО — найцікавіші майстер-класи, неймовірні мандрівки містом, нові знайомства, участь у святі, організованого до Дня захисту дітей.

Окрім цього, вже традиційно «Мій тато захищає Україну» дітей запросили на веселу виставу, яку підготували актори львівського цирку. Цьогоріч грандіозне свято відвідали кілька тисяч діточок наших українських Героїв.

Активісти Руху, благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» та сам Петро Колодій сподіваються, що ця подорож стане добрим спогадом для нових Друзів соціального проекту. Він також подякував за підтримку усім партнерам свята і відзначив: «Разом перемагаємо завжди!».