Гоща тепер зі «Справедливістю»

Минулими вихідними селище Гоща, що на Рівненщині, двічі приймало делегатів Руху «Справедливість», які з’їжджалися на установчі районну та селищну партконференції.

Актив Руху одноголосно підтримав план розвитку Гощанщини, який пропонує політсила, та обрали керівником Гощанської районної організації Андрія Коцика, а селищного осередку Руху – Ігора Корчемного.

«Гощанщина – патріотичний край. Як не прикро, але на Рівненщині за кількістю втрат у зоні АТО  він, на жаль, на першому місці. Найбільше загинуло воїнів саме звідси. Дуже багато хлопців, виходців саме з цього краю, зараз несуть військову службу за контрактом на сході України.

Тепер, разом із Рухом “Справедливість”, ми зможемо підтримати Гощанщину та спільно випрацювати механізм очищення влади від “старих” кадрів. Заради розквіту цього патріотичного краю, який втратив на війні своїх найкращиї синів, маємо завести до влади людей, незаплямованих участю в корупційних схемах.

Для цього всі ми і об’єднуємося в нову потужну силу. Під нашими стягами вже багато і партій, і громадських організацій, і волонтерів. Тільки гуртом ми не просто змінимо життя, ми змінимо життя на краще», — наголосив під час установчої райконференції керівник Рівненської обласної організації Руху “Справедливість” Анатолій Сидорук.

Теги: Гоща