Майданівець Руслан Колєсніков закликав молодь брати на себе відповідальність та йти в політику

«На питання «Як змінити країну?» у мене одна відповідь: «Йдіть у політику! Замість Вас цього ніхто не зробить!» — майданівець Руслан Колєсніков під час робочої поїздки разом із лідером Руху «Справедливість» Валентином Наливайченком на Черкащину поділився з молоддю своїм рецептом успіху.

_IVA3331

«Ранок почався з дискусії Валентина Олександровича зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на тему міжнародних відносин. Я з цікавістю стежив за молоддю та уважно слухав їхні думки і питання. Повний оптимістичних висновків: за майбутнє України не варто переживати. Наше головне завдання – вигнати з влади, а ще краще – з країни, корупціонерів, людей «совкової» ментальності! Та дати дорогу молодим, талановитим, розумним, патріотичним!» — написав заступник Наливайченка у своїй сторінці на фейсбуці.

31-річний керівник Секретаріату партії Наливайченка також розповів, що в Черкасах кілька разів чув на свою адресу питання: «Як Ви стали керівником Секретаріату партії?». Для цього не потрібні гроші та впливові родичі, запевняє Колєсніков.

_IVA3535

«Я не маю заможних впливових батьків чи родичей, я не вкрав мільйон, щоб піти потім у політику. Я просто пішов свого часу проти режиму януковича, на Майдані познайомився з Наливайченком. Потім і він, і я прийняли рішення не бути посібниками режиму порошенка. І наші шляхи перетнулися. Я не платив грошей, я не вів підкилимних переговорів, щоб потрапити в партію», — відповідає Колєсніков.

Секрет у тому, що потрібно вірити в людину та команду, з якою хочеш іти в політику. Потрібно вірити в країну і не сидіти склавши руки. Я просто ні секунди не сумнівався і не сумніваюсь у тому, що Валентин Наливайченко зможе вивести Україну з кризи та гордий бути частиною його команди, спочатку на Дніпропетровщини як керівник обласної організації ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка», зараз — як керівник Секретаріату Руху «Справедливість», — відповідає Руслан Колєсніков.

Зараз багато молодих людей – або воїни АТО, або волонтери. Саме їм творити майбутнє, вважає молодий політик. Тож вони мають не стидатися політики, а робити її власноруч: «Тому закликаю молодь приєднуватися до нашої команди та разом наводити лад в Україні!”.

_IVA3312

Для довідки: Руслан Колєсніков родом із Дніпропетровщини. У 2010 – 2015 році був директором одного з приватних підприємств області, тож на собі відчув весь тиск на бізнес, який чинився за «Партії регіонів». Не готовий миритися з несправедливістю, у 2012 році починає активну громадсько-політичну діяльність. Пройшов шлях від рядового члена партії до керівника обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка». Після об’єднання Кличка та Порошенка вийшов із партії. У 2015 році очолив Дніпропетровську облорганізацію ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка», яка стала однією з кращих за показниками роботи в Україні. У квітні 2016-го прийняв пропозицію лідера Руху очолити Секретаріат партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Має дві вищі освіти. Активний учасник Революції Гідності, у січні 2014-го отримав поранення на столичному Майдані. Влітку цього року пішов добровольцем на фронт. Відомий на Дніпропетровщині волонтер. У 2016 році був нагороджений волонтерським орденом «За оборону країни».