Команда Руху «Справедливість» доставила допомогу в Красногорівку, що потерпає від обстрілів

Активісти Чернігівської обласної  організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» і проекту «Армія Гідності»  відвезли допомогу українським захисникам в зону АТО, а саме — в обстрілювану Красногорівку.

ATOKras (06)

Волонтери передали українським захисникам чай, каву, воду, цигарки, светри, засоби гігієни, медикаменти, товари побутової хімії, маскувальні сітки, банери і мішки для будівництва укріплень, книги та журнали.

ATOKras (02)

Менше ніж за 3 години до приїзду волонтерів, Красногорівку обстріляли  з боку Донецька. Прилетіло 73 снаряди, серед них — і калібром 152 міліметри. Поблизу місця розположення наших солдатів у одному з двоповерхових будинків пробило дах. На щастя, ніхто не постраждав, люди перечекали обстріл у підвалах. Красногорівці через атаку залишилися без газу, частково – без світла. Тож допомога надійшла вчасно, кажуть вояки.

ATOKras (08) ATOKras (10) ATOKras (16) ATOKras (17)

«Ми повідомили жителям міста і  підприємцям Чернігова про  чергову поїздку в АТО і  написали, якої конкретно допомоги потребують українські бійці. Зібравши усе необхідне наша команда відвезла допомогу в Красногорівку, поруч із Авдіївкою, яку саме в той день обстріляли. Тож допомога прибула вчасно. Дякуємо всім, хто залучився до цієї потрібної справи», — говорить керівник Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксана Голубова.