“Ми зробимо Запоріжжя екологічно чистим козацьким краєм, привабливим для туристів та інвесторів”, — Рух Наливайченка “Справедливість”

7 квітня у Запоріжжі почала офіційно діяти обласна організація партії “Громадсько-політичний рух В. Наливайченка “Справедливість”. На установчій конференції обраний делегатами керівник облорганізації Дмитро Іванов та заступник лідера Руху Руслан Колєсніков розказали про план щойно створеного осередку.

IMG_3180
Команда Дмитра Іванова, яка представлетиме Рух “Справедливість” та лідера в його рідному регіоні – Запоріжжі, поставила для себе основним пріорітетом боротьбу з так званою “екологічною корупцією”. Адже Запоріжжя за рівнем промислового потенціалу замикає п’ятірку найбільших індустріальних центрів України. Тут працює 585 потенційно небезпечних об’єктів, тому він — найбільш складний у техногенному відношенні.

IMG_3181

“Усі ці гіганти мають працювати, адже це – робочі місця для українців. Однак вони мають дотримуватися європейських норм екологічної безпеки, а не так як це часто-густо відбвається зараз: дав хабара – зливаєш промислові відходи у Дніпро без будь-яких фільтрів”, — зазначив під час конференції заступник Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков.

IMG_3182

Яскравий приклад порушення норм екологічної безпеки – нещодавній інцидент, коли в Запоріжжі зафіксували критичний вміст фенола у повітрі. Мешканець Запоріжжя ввечері відчув присмак металу, а легені “горять”. Подзвонив в ДСНС. Там відповіли: в повітрі катастрофічна концентрація фенолу і діоксиду азоту, зафіксована майже всіма постами гідрометрії. Рятувальник порадив запоріжцям звикати до такого повітрю або подавати в суд на управління екології.

“Справедливість” покладе цьому край, адже маємо докази порушення екологічного законодавства, тому не лише передамо їх у відповідні інстанції, а й візьмемо під свій особистий жорсткий контроль! Якщо ви хочете самі змінювати своє життя на краще, а значить робити кращою свою державу, — приєднуйтесь! “ – закликав своїх земляків керівник Запорізької обласної організації Руху В. Наливайченка Дмитро Іванов.

У свою чергу, заступник лідера Руху Руслан Колєсніков зазначив: Дмитро Іванов до того, як прийняв рішення йти в політику, займався туристичним бізнесом. Тож кому, як не йому, робити славний козацький край, рідну область лідера партії Валентина Наливайченка екологічно чистим та інвестиційно привабливим? Він – професіонал, знає, як це зробити і має бажання працювати для людей і на благо України, зауважив Колєсніков.