Тернівський міський партосередок Руху «Справедливість» очолив молодий активіст Анатолій Власенко

У шахтарському містечку Тернівка, що на Дніпропетровщині, минулими вихідними Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» провів міську партконференцію. Делегати обрали керівний склад мьської організації та окреслили план дій як на найближче майбутнє, так і на перспективу.

Члени установчих зборів одноголосно обрали своїм головою місцевого молодіжного активіста Ататолія Власенка, який працює підземним електрослюсарем в шахтоуправлінні «Тернівське». Анатолію лише двадцять років, але він уже має досвід роботи в молодіжних громадських організаціях. Своєю наполегливою працею здобув авторитет людини, яка не дає пустих обіцянок та йде до наміченої мети, аби рідне місто стало максимально комфортним для його земляків.

Керівник Дніпропетровської обласної організації Руху «Справедливість» В’ячеслав Голенищев зауважує:  лідер Руху Валентин Наливайченка і команда «Справедливості» приділяють велику увагу роботі з молодим поколінням, головна ціль партії — привести до влади нові обличчя, які мають проєвропейське бачення та новий — український, а не радянський менталітет.  Саме тому, говорить Голенищев, на керівні посади в області намагається ставити активних молодих людей, за якими — майбутнє держави.

Разом із новообраним керівником міської організації до Ради партосередку Руху «Справедливість» делегати конференції також обрали місцевих активістів Віктора Бойка та Данила Жеребцова. «Зараз на першому місці у нас — допомога бійцям АТО та боротьба з місцевими корупціонерами, які набивають кишені, крадучи гроші з бюджету, навіть не соромлячись», — сказав під час конференції новообраний керівник Тернівської міської організації Анатолій Власенко.

Теги: Тернівка