Боєць АТО, який подав позов до суду на Нацполіцію, за підтримки Руху «Справедливість» виграв справу

Безпрецедентне рішення суду: вперше в Україні воїн АТО Олексій Максименко отримав компенсацію за поранення у 320 тисяч гривень.

Старшина запасу у 2014-му пішов служити добровольцем у полк «Дніпро-1». Проте, отримавши травму правої руки, був вимушений демобілізуватися. Після численних операцій, пан Олексій звернувся до органів державної влади за фінансовою допомогою, яка передбачена бійцям АТО та їх сім’ям чинним законодавством. Він як інвалід другої групи мав отримати 320 тисяч гривень вже за місяць після звернення до Нацполіції. Однак Нацполіція з невідомих причин затягувала процес виплат.

Олексій Максименко, заручившись підтримкою Правового центру Дніпропетровської облорганізації Руху В. Наливайченка “Справедливість”, розпочав боротьбу за свої права в судах. І вперше в Україні воїн переміг!

Керівник обласної організації Руху “Справедливість” Вячеслав Голенищев закликає бійців АТО не боятися відстоювати свої права та у разі виникнення юридичних проблем звертатися за безкоштовною допомогою до Правового центру Руху. Також юристи “Справедливості” готові ділитися своїм досвідом та напрацюваннями з колегами з інших регіонів України.