12 квадрокоптерів для Марії

17098364_1578113915547129_716231500895293573_n

Громадсько-політичний рух «Справедливість» допоміг відомій волонтерці Марії Берлінській придбати 12 квадрокоптерів, які допоможуть нашим бійцям на фронті.

Це результат партнерства з Валентином Наливайченком і його однодумцями з громадсько-політичного руху «Справедливість».  

«Коли ми розповіли нашим міжнародним партнером, чим займається Марія Берлінська і як вона допомагає нашім бійцям на передовій, наші друзі одноголосно підтримали цю ініціативу. Незабаром квадрокоптери відправляться на передову . І хоча армія уже контрактна, а держава виділяє шалені суми на військо, волонтери щодня везуть на передову те, що держава не купує – сучасну техніку, тепловізори, квадрокоптери і позашляховики», — наголосив лідер руху «Справедливість».

Марія Берлінська відомий волонтер, якак збирає гроші на безпілотні апарати для українських розвідників. У лютому її команда забезпечила квадрокоптерами дві бригади і два батальйони. Один безпілотник передано 54 розвідбату у Києві. 

Загалом по проекту за три місяці закуплено безпілотників, рюкзаків і планшетів до них на суму близько 1 мільйона гривень. Остання партія  закуплена швидко і одразу.  Саме Валентин Наливайченко і Маркіян Лубківський допомогли залучити міжнародних партнерів до придбання 12 квадрокоптерів. Частина коштів — особистий внесок Валентина і Маркіяна.

« До пропозицій політиків,самі розумієте, ставлюсь скептично. Але мені гарантували що все буде прозоро, і ніхто нічого не вимагатиме взамін. На тому й розійшлися. І дійсно, минуло кілька тижнів і вони передали кошти на партію безпілотників. 

І ніхто, нічого від мене не вимагав. Яне вірю український політикум, але вірю в справи. В даному випадку це очевидно дієва допомога, без пафосу», — написала волонтер у своєму фейсбуці.