Екологія та інвестиції: «Справедливість» починає рішуче діяти в Чернівецькому регіоні

У Чернівцях сьогодні на першій регіональній установчій конференції більше сотні делегатів одноголосно обрали керівником Чернівецької обласної організації Руху Наливайченка «Справедливість» Ігоря Кобелю. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав заступник Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков. «Нас стає більше! Працюємо в обласному центрі Чернівецької області: ще один регіон, в якому сьогодні Рух В. Наливайченка «Справедливість» офіційно розпочав свою роботу. Ігор Кобеля — мудрий керівник та розумна людина, виважений та готовий діяти, — так його характеризують активісти, які працюють разом із ним», — зазначив Колєсніков.

За досить нетривалий проміжок часу Ігор Кобеля зібрав дієву команду, яка вже розробила план виведення регіону з кризи. «Серед пріоритетних завдань: поліпшення екологічної ситуації, боротьба з контрабандою, залучення інвестицій та як результат – створення додаткових робочих місць для мешканців регіону. Я знаю немало таких людей на Буковині, з багатьма з них працював, також багато таких у моєму рідному Герцаївському районі. Буковина — то своя специфіка, окрема проблематика, і людей, які її відчувають та розуміють, я запросив і буду запрошувати до співпраці», – сказав Ігор Кобеля під час конференції.

Своє бачення розвитку Буковини Рух Наливайченка «Справедливість» презентує вже найближчим часом. «Тож працюємо на повну, не змінюємо своїм принципам: Чесність, Справедливість, Відповідальність!» — наголосив Руслан Колєсніков.