«Справедливість» у Чернігові організувала флешмоб 22 Push Up Challenge і передала естафету Львову (фото, відео)

Більше тисячі чернігівців спостерігали, а близько 700 чоловік  взяли участь в організованому Рухом «Справедливість»  і Держслужбою у справах ветеранів війни та учасників АТО флешмобі  22 Push Up Challenge.

Vidzh 03

У флешмобі взяли участь бійці АТО, кадрові військові, Офіцерський корпус «Північ», військові частина міста Чернігова,  Державний науково-випробувальний центр, Академія державної пенітенціарної служби, Ліцей із посиленою військовою підготовкою, загін «Афганець», волонтери, борці ДЮСШ «Фортуна», студенти, школярі, Чернігівський міський голова  Владислав Атрошенко, олімпієць-біатлоніст Андрій Дериземля, народний депутат Олександр Кодола, представники органів місцевого самоврядування і чернігівці-патріоти свого міста.

Керівник  Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксана Голубова подякувала своїй команді і передала естафету  з півночі на захід України: «Ми передаємо цю естафету місту-побратиму Львів, який продовжить цю акцію на підтримку наших воїнів і нашої країни».

Vidzh 01

«22 PushUp Challenge» — флешмоб, започаткований у 2016 році в США. Він набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі, в Україні. Його головна мета — підтримка учасників бойових дій із посттравматичним синдромом і попередження суїцидів серед ветеранів війни. За умовами флешмобу, його учасники мають 22 дні віджиматися 22 рази перед відеокамерою, викладати відео в  соцмережу і передавати естафету далі.

Більше  фото: https://www.facebook.com/Spravedlyvist046/

Відео на сторінці обласної організації Руху “Справедливість” в YouTube: