На Івано-Франківщині запанувала «Справедливість»

Ще в одному регіоні, на Івано-Франківщині, сьогодні провели обласну конференцію та створили регіональну парторганізацію Руху Наливайченка «Справедливість». Про це повідомив заступник лідера Руху Руслан Колєсніков. Також на своїй сторінці у Фейсбуці він написав, що делегати, які приїхали на конференцію з усіх районів області, своїм керівником обрали Андрія Майданського.

«Наш актив окреслив план робіт, серед яких у пріорітеті – продовжувати допомагати нашим захисникам, розробити план подолання екологічних проблем, від яких потерпає Франківщина та розробка інвестиційного паспорту області, і боротьба з безробіттям», — зазначив Колєсніков.

Останні дві проблеми пов’язані між собою, команда Наливайченка має план їх вирішення. «Уже зовсім скоро його презентують мешканцям області для обговорення. І щойно люди затвердять його, ми змусимо владу з ним рахуватися!» — пообіцяв заступник Наливайченка.

У свою чергу, Андрій Майданський під час конференції зазначив: 4 % території регіону зайнято нафтогазовими трубопроводами, пробурено більше 2000 свердловин для видобування нафти і газу, існує 134 очисні споруди, 30 великих полігонів складування твердих побутових відходів, хвостосховища і полігони промислових відходів ДП «Калійний завод» ВАТ «Оріана», золошлаковідвали Бурштинської ТЕС. Фахівці Руху вивчили причини жахливої економічної ситуації та вже мають програму подолання цих проблем. Перше, що важливо для Івано-Франківщини, зазначив він, створити держпрограми ліквідації наслідків наслідків господарської діяльності виробництва калійних добрив у місті Калуш та золошлаковідвалів Бурштинської ТЕС та терміново посилити контроль за порушниками «природного» законодавства.

«Я також закликаю своїх земляків бути свідомими! Не спокушатися на можливість швидкого заробітку, вирубуючи ліси чи Навпаки, — нам необхідно посилити громадський контроль за чиновниками, які стоять за «кришуванням» порушників», — звернувся до мешканців регіону керівник Івано-Франківської обласної організації Руху Наливайченка «Справедливість» Андрій Майданський.