Команда Наливайченка подякувала українцям за підтримку

11 та 18 грудня в Україні пройшли перші вибори до об’єднаних територіальних громад (ОТГ). 209 ОТГ з 1 січня 2017 року зможуть вступити прямі міжбюджетні відносини, отримати додаткові повноваження та ресурси. Загалом в Україні буде 368 об’єднаних територіальних громад: 205 сільських, 113 селищних та 50 міських. До рад зайшли і партії-важковаговики, і нові політсили, яким повірили люди. Уперше зареєстрована навесні цього року у виборах взяла участь партія “Громадсько-політичний рух Наливайченка “Справедливість”. Результати вражають: у деяких ОТГ команда екс-керівника СБУ обійшла пропрезидентський БПП та “Батьківщину”, у багатьох залишила позаду “радикалів” та “свободівців”.

КолєсніковЗаступник керівника Руху Руслан Колєсніков подякував тим українцям, які повірили у “Справедливість”. “Ми йдемо у владу, щоб зламати всі непрозорі схеми та дати під зад тим, хто вріс у чиновницькі крісла. Наша партія вперше отримала представників у місцевих радах. На виборах до об’єднаних територіальних громад нам довірили люди право представляти їх інтереси. Щиро дякуємо за підтримку!” – написав він на своєму Фейсбуці.

Також Колєсніков зауважив, що депутати Руху Наливайченка  вже зорієнтовані на широке коло завдань: мешканці округів повинні мати всі важелі впливу на чиновників, контролювати дії влади, працювати лише у тісному звязку з активною частиною громади, яка прагне змін.

Нульова толерантність до корупції, максимальна відповідальність для кожного посадовця – головна мета політсили. “Під особистий контроль — ефективне використання місцевих бюджетів. Не фонтани з ремонтами в райдержадміністраціях та радах, а соціальні об’єкти, не «розпил» під невідомі проекти, а дійсно необхідні речі. Кошти в регіонах будуть працювати на людей, а не «авторитетів» з їхнім ненажерливим апетитом”, — зазначив Руслан Колєсніков.