На Рівненщині “Справедливість” відзначила день святого Миколая з танцями і подарунками

viber-image8Важко знайти настільки світле та багатогранне свято як День Святого Миколая.  От і активісти Руху “Справедливість” в різних куточках Рівненщини постарались дати дітям трохи радості та позитивних емоцій.

Так у  смт “Квасилів”, що біля Рівного впродовж кількох годин юні танцюристи змагалися за перемогу на конкурсі. За підтримки активістів “Справедливості” у співпраці із співорганізаторами конкурсу “New Year Cup” майбутні зірки танцю стартували у першому етапі змагань. 19 грудня вибрали не випадково. Окрім цього результати мають стати своєрідним піддсумком 2016 року.img_20161219_111123

— Діти – це наше майбутнє. Тут просто не можливо стриматипосмішку від тої настирності, з якою вони змагаються. Юне покоління – це майбутнє нашої країни і саме зараз ми маємо закласти в них той фундамент, на якому потім виросте щирий патріот України. Ми тільки починаємо активну роботу і далі все буде ще масштабніше та цікавіші. — прокоментувала голова місцевої організації Руху “Справедливість” Наталія Котюк.

Вітали дітей і в Сарненському районі, що на Рівненщині. Очільник районної організації Василь Іванюк та міської організації Костянтин Ткаленко Руху “Справедливість” разом з активістами відвідали Чудельську спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2. Відвідини цього закладу для сарненчан вже давно стали традиційнимим, і нинішній День Святого Миколая не став виключенням.

— Ми завжди раді допомогти дітлахам, що в наших силах. Найкраща нагорода – це сяючі вдячні очі. Сподіваюсь хоч таким чином ми допоможемо їм вирости у достойних громадян України. — прокоментував Василь Іванюк

 

img_20161219_111053 img_20161219_111350

viber-image viber-image1 viber-image2 viber-image3 viber-image4 viber-image5 viber-image6 viber-image7